Загальні відомості
Пропонований набір промислового обладнання призначений для виробництва соку прямого віджиму із гранату. Режим роботи устаткування – напівавтоматичний.
Склад лінії
Короткий опис робочого процесу
Плоди проходять миття, після чого потрапляють у приймальну горловину дробарки-сепаратора, який відокремлює ягоди граната від шкірки. Отримані після поділу ягоди подаються до приймача протиральної машини, де відбувається відділення соку та кісточок.
Після накопичення соку в буферній ємності він відкачується через самоочисний фільтр в накопичувальні ємності.
Перед кінцевим розливом в тару сік проходить пастеризацію в проточному пастеризаторі. Пропоновані варіанти розливу - bag-in-box (вакуумні пакети з клапаном, поміщені в коробку) або скляна тара (пляшки).