Загальні відомості
Протиральні машини служать для поділу бланшованих або подрібнених плодів на дві фракції: рідку з дрібними частинками м'якоті та тверду (кісточки, насіння, шкірка, плодоніжки). Протирання полягає у продавлюванні продукту через отвори в перфорованому барабані під дією відцентрової сили, що виникає при обертанні в барабані ротора з бичами.
Продуктивність машини залежить від типу продукту, його стиглості, а також від рівня попередньої обробки, якщо вона необхідна. Продуктивність також безпосередньо залежить від обраної перфорації (чим вона менша, тим менша і продуктивність). У машині є можливість зміни сіт.
Машина виготовлена з нержавіючої сталі, встановлена на 2 колеса з гальмами і опорну плиту.
Особливості
Сита