Автоматична тісторозкатувальна машина La Monferrina PIDUE з насадками

Автоматична тісторозкатувальна машина La Monferrina PIDUE
Загальні відомості

PIDUE є автоматичною тісторозкатувальною машиною для виробництва стрічки тіста з шириною 168 мм і з товщиною 2,5 мм.

Існує 3 модифікації даної машини:

  • 1. Машина з одним тістомісом.
  • 2. Машина з двома тістомісами.
  • 3. Машина з двома тістомісами і екструдером для макаронів.
  • Особливості

    PIDUE з екструдером є автоматичною тісторозкатувальною машиною з двома тістомісами: верхній тістоміс оснащений головкою для екструдування багатьох видів макаронних виробів змінюючи матрицю. Можна придбати або бронзові матриці (виходять макарони з більш шорсткою поверхнею) або тефлонові матриці (виходять макарони з більш гладкою поверхнею).

    Вона має раму з анодованого алюмінію, а деталі, що контактують з продуктом, виготовлені з нержавіючої сталі; машина забезпечена аварійною кнопкою і індикатором включення. Вона відповідає вимогам стандартів безпеки відповідно до діючих норм.

    Насадки
  • 1. Пристрій для розкатування і різання листа тіста.
  • Цей пристрій виробляє локшину різної ширини, змінюючи штамп. Різка по довжині регулюється шляхом таймера. Формати локшини: 2, 4, 6, 8, 12, 24 мм і з хвилястим краєм.
  • 2. Насадка для приготування равіолі.
  • Дозволяє виробляти равіолі, склеєні між собою, різного формату і з пастообразной начинкою (м'ясо, сир, овочі, ...).
  • 3. Насадка для приготування «ньоккі».
  • Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньоккі різного розміру.
  • 4. MULTIPASTA.
  • MULTIPASTA є багатофункціональною насадкою для різних машин нашого асортименту, з системою змінних штампів, для приготування равіолі з двох листів тіста, локшини та галушок (ньоккі) різного формату. Блок забезпечений системою регулювання подачі фаршу для равіолі та регулювання товщини тіста для локшини.
    MULTIPASTA

    MULTIPASTA приєднується до машин P.NUOVA, CILINDRO 170, PIDUE, P6, P12. Насадка складається з наступних блоків:

  • 1. Блок для розкатування і нарізання листа тіста.
  • Даний вузол виробляє локшину різною шириною змінюючи штамп. Різка по довжині регулюється шляхом таймера. Формати локшини: 2, 4, 6, 8, 12, 24 мм і з хвилястим краєм.
    Продуктивність: 10-20 кг/год.
  • 2. Блок для виробництва равіолі.
  • Дозволяє приготувати равіолі, склеєні між собою, різного формату та з пастоподібною начинкою (м'ясо, сир, овочі,...).
    Продуктивність: 20 кг/год.
  • 3. Блок для приготування «ньоккі».
  • Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньоккі різного розміру. До тіста можна додати помідори або шпинат. Насадка легко приєднується до машини.
    Продуктивність: 15-18 кг/год.
    Характеристики
    Габаритні розміри (ДхШхВ): Макс. 900x1230x1450 мм
    Вага: від 143 до 190 кг
    Встановлена потужність: 2000-3100 Вт
    Ємність тістомісів: 12/24 кг
    Продуктивність з одним (двома) тістомісами: стрічка тіста: 25(50) кг/год
    Продуктивність з одним (двома) тістомісами: локшина: 25(50) кг/год
    Продуктивність з одним (двома) тістомісами: равіолі: 25(30) кг/год
    Продуктивність: макарони: до 15-18 кг/год
    Галерея