Гідропрес призначений для віджимання соку з винограду, а також подрібнених фруктів або овочів (яблука, груша, томати, морква...). На відміну від класичних кошикових пресів, де віджим відбувається за рахунок фізичного зусилля людини, гідропрес віджимає подрібнену масу за рахунок тиску води з водопроводу. Віджим відбувається краще, ніж на ручному пресі за рахунок вертикально розташованої гумової мембрани, що рівномірно розширюється під тиском на всі боки. Це відмінна риса водяного преса від класичного, в якому тиск відбувається лише зверху вниз.
Максимальний тиск: 3,0 бар.
Доступні різні варіанти ємності: 35, 100, 160, 250 л.
Переваги
Також можемо доукомплектувати прес дробаркою, протирочною машиною, розливом та іншим додатковим обладнанням.