Машина для розкачування тіста La Monferrina CILINDRO
Загальні відомості
CILINDRO 170 (з валиками шириною мм 170) і CILINDRO 420 (з валиками шириною мм 420) є надійними тісторозкаточними машинами для виробництва листів тіста різної товщини для пасти або піци.
Особливості
Вона має раму з анодованого алюмінію, а деталі, що контактують з продуктом, виготовлені з нержавіючої сталі; машина забезпечена аварійною кнопкою і індикатором включення. Вона відповідає вимогам стандартів безпеки відповідно до діючих норм.
Насадки
1. Насадка для приготування локшини 170/340 мм.Виробляє локшину трьох різних форматів: тальоліні (2 мм), тальателле (6 мм) і паппарделле (12 мм). Спеціальні ножі для локшини з шириною 1,5 - 4 - 8 - 24 мм і для локшини з хвилястим краєм шириною 12 - 18 - 24 мм поставляються по запиту.
2. Насадка для виробництва равіолі.Дозволяє приготувати равіолі, склеєні між собою, різного формату і з пастообразной начинкою (м'ясо, сир, овочі, ...), використовуючи лист тіста шириною 170 мм.
3. Екструдер для приготування пасти.Виробляє всі види екструдованих макаронних виробів за допомогою зміни матриць. Можна придбати або бронзові матриці (виходять макарони з більш шорсткою поверхнею) або тефлонові матриці (виходять макарони з більш гладкою поверхнею). У комплект входить ніж для автоматичного обрізання короткорізанних макаронних виробів.
4. Насадка для приготування «ньоккі».Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньокки різного розміру.
5. MULTIPASTA.
MULTIPASTA є багатофункціональною насадкою для різних машин нашого асортименту, з системою змінних штампів, для приготування равіолі з двох листів тіста, локшини та галушок (ньоккі) різного формату.
Блок забезпечений системою регулювання подачі фаршу для равіолі та регулювання товщини тіста для локшини.
MULTIPASTA
MULTIPASTA приєднується до машин P.NUOVA, CILINDRO 170, PIDUE, P6, P12.
Насадка складається з наступних блоків:
1. Блок для розкатування і нарізання листа тіста.
Даний вузол виробляє локшину різною шириною змінюючи штамп.
Різка по довжині регулюється шляхом таймера. Формати локшини: 2, 4, 6, 8, 12, 24 мм і з хвилястим краєм.
Продуктивність: 10-20 кг/год.
2. Блок для виробництва равіолі.Дозволяє приготувати равіолі, склеєні між собою, різного формату та з пастоподібною начинкою (м'ясо, сир, овочі,...).
Продуктивність: 20 кг/год.
3. Блок для приготування «ньоккі».Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньоккі різного розміру. До тіста можна додати помідори або шпинат. Насадка легко приєднується до машини.
Продуктивність: 15-18 кг/год.
Характеристики
Габаритні розміри (ДхШхВ): 630х330х470 мм
Встановлена потужність: 900-1100 Вт
Ширина стрічки тіста: 170-420 мм
Виробництво локшини: 18 кг/год
Виробництво макаронів: 10 кг/год
Виробництво равіолі: 20 кг/год