Загальні відомості
P.NUOVA є комбінованою, мультифункціональною машиною, яка в стандартній комплектації використовується для замісу і розкатування тіста. В якості додаткових насадок можуть використовуватися пристрій для приготування равіолі, локшини, ньоккі різного розміру, короткорізанних і довгих макаронних виробів.
Особливості
Машина може одночасно замішувати і розкатувати тісто. Вона дуже легка в експлуатації і повністю розбирається для очищення і обслуговування.
P.NUOVA має раму з анодованого алюмінію, а всі поверхні, що стикаються з продуктами, зроблені з нержавіючої сталі. Вона відповідає вимогам стандартів безпеки в відповідними нормами.
Насадки
1. Насадка для приготування локшини.
Виробляє локшину 3-х різних форматів: тальйоліні (2 мм), тальятелле (6 мм), папарделле (12 мм). Спеціальні ножі для локшини з шириною 1,5-4-8-24 мм і для локшини з хвилястим краєм шириною 12-18-24 мм поставляються за запитом.
2. Насадка для приготування равіолі.
Дозволяє приготувати равіолі, скріплені між собою, різного формату і з пастоподібною начинкою (м'ясною, сирною, овочевою), використовуючи стрічку тіста шириною 170 мм.
3. Екструдер (прес) для виробництва макаронів.
Виробляє всі види макаронних виробів змінюючи матрицю. Можна придбати або бронзові матриці (виходять макарони з більш шорсткою поверхнею) або тефлонові матриці (виходять макарони з більш гладкою поверхнею). У комплект входить електричний ніж для обрізання коротких макаронних виробів.
4. Насадка для приготування ньоккі (галушок).
Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньоккі (галушки) різного розміру. До тіста можна додати помідори або шпинат. Насадки легко приєднуються до машини.
5. MULTIPASTA.
MULTIPASTA є багатофункціональною насадкою для різних машин нашого асортименту, з системою змінних штампів, для приготування равіолі з двох листів тіста, локшини та галушок (ньоккі) різного формату.
Блок забезпечений системою регулювання подачі фаршу для равіолі та регулювання товщини тіста для локшини.
MULTIPASTA
MULTIPASTA приєднується до машин P.NUOVA, CILINDRO 170, PIDUE, P6, P12.
Насадка складається з наступних блоків:
1. Блок для розкатування і нарізання листа тіста.
Даний вузол виробляє локшину різною шириною змінюючи штамп.
Різка по довжині регулюється шляхом таймера. Формати локшини: 2, 4, 6, 8, 12, 24 мм і з хвилястим краєм.
Продуктивність: 10-20 кг/год.
2. Блок для виробництва равіолі.Дозволяє приготувати равіолі, склеєні між собою, різного формату та з пастоподібною начинкою (м'ясо, сир, овочі,...).
Продуктивність: 20 кг/год.
3. Блок для приготування «ньоккі».Дозволяє готувати картопляні або борошняні ньоккі різного розміру. До тіста можна додати помідори або шпинат.
Продуктивність: 15-18 кг/год.